Logo

Bedrijven

over ons placeholder foto

Het zakelijke met het aangename verenigen

Om de onderlinge band van de collega’s te versterken biedt Droompark Bad Hoophuizen, dat voor 2018 is uitgekozen als pilot voor onze activiteiten, ongekende mogelijkheden. Het park is van alle gemakken voorzien om ervoor te zorgen dat er op een ontspannen en sportieve manier gewerkt kan worden aan teambuilding en elkaar beter leren kennen op een recreatieve manier. Er is plaats om het zakelijke met het aangename te verenigen en dingen te doen waar je anders niet aan denkt of niet aan toekomt.

Er is vergaderruimte beschikbaar met culinaire verzorging. Voor het eten en drinken is volledige verzorging mogelijk en voor een passende accommodatie zijn er genoeg keuzen te maken. Speciaal aan te bevelen zijn de vier Tiny Houses voor groepen van maximaal 8 tot 16 personen. Deze huisjes bevinden zich op een prachtig afgescheiden plek aan de rand van het park met eigen terrassen en buitenhaarden en een gemeenschappelijk te gebruiken plaats met hout gestookte hottub, vuurplaats en bankjes.

Aanbeveling te kiezen periode

Het is aan te bevelen om als alternatief voor de geijkte vorm van bedrijfsuitjes of teambuilding sessies een periode te kiezen, die ligt in het voorseizoen of het naseizoen. Het is dan rustiger op het park en het beoogde doel om het personeel al of niet met partners nader tot elkaar te brengen zal dan eerder tot een succes kunnen worden gemaakt.

Bij voorkeur zouden de activiteiten kunnen worden gepland van vrijdag tot en met zondag en zou het zakelijke uitje kunnen worden gecombineerd met een privé uitje. Maar in principe is alles bespreekbaar.

Ontspanningsmogelijkheden

Alle sport, spel en ontspanningsmogelijkheden kunt u vinden onder Faciliteiten. Gezien de ligging aan het Veluwemeer kunt u uw eigen invulling aan de mogelijkheden op het water geven zoals watersporten, een pleziervaart met de boot, maar natuurlijk ook de niet te vergeten hengelsport mogelijkheden.

Vispas

Bedacht dient te worden dat u voor het vissen in het bezit dient te zijn van een geldige vispas of deze nog tijdig on line bestelt of laat bestellen door ons. Gezien de vele mogelijkheden voor sport en spel is het een goede formule om de groep op te splitsen in kleine groepjes van bijvoorbeeld 4 personen en om beurten een andere sport te beoefenen en daarvoor een vaste, niet te lange, tijdsduur af te spreken.

Programma

Het is aan te bevelen dat het programma voor de activiteiten tijdig van te voren wordt samengesteld, zodat de benodigde service volledig op dat programma kan worden afgestemd. Binnen activiteiten en buiten activiteiten kunnen elkaar afwisselen en het is aan te bevelen dat er een alternatief programma achter de hand wordt gehouden, indien de weersomstandigheden daarom vragen.

Hulp nodig?

Kortom de pret kan al beginnen bij de voorbereidingen die nodig zijn om tot een uitgebalanceerd programma te komen. Uiteraard kunnen wij u behulpzaam zijn bij het samenstellen van het programma, maar het belangrijkste is dat de deelnemers aan de activiteiten bepalen hoe het programma er uit moet gaan zien.

Wilt u ook een onvergetelijk feest met uw bedrijf of familie?