Logo

Over ons

over ons placeholder foto

Start activiteiten

Promotie Service Hengelsport, onder leiding van Imre Gras, is met zijn activiteiten begonnen in de tweede helft van 2017. Eén van de grotere vakantieparken in Nederland, Droomparken, had ons gevraagd om op een aantal open dagen op diverse parken in Nederland voor de jeugdige bezoekers visactiviteiten te organiseren en begeleiden.

Voor extra kennis op het gebied van de diverse disciplines van de hengelsport laat PSH zich bijstaan door Handy Fish. Eigenaar Bert Schouten is een allround hengelsport kenner en is ex-kampioen vliegvissen. In 2018 viert hij het 35-jarig bestaan van zijn zaak.

Handy Fish

Hengelsportwinkel in Heiloo

Een goed assortiment, vakkennis en ervaring

De winkel in Heiloo op de Kennemerstraatweg 129-131 is een kleine gespecialiseerde hengelsportwinkel zoals je bijna nergens in Nederland meer zult aantreffen. In deze winkel tref je behalve de courante spullen voor elke vorm van visserij een goed assortiment aan, aangevuld met vakkennis en ervaring.

Afdelingen

Zo is er een uitgebreide vliegvis afdeling, een sterke zeevis collectie, een grote voorraad kunstaas en een topserie voor match en feedervissen. Voor de karpervissers kan je hier ook prima terecht met een uitgebreide collectie voor het struinend vissen op de karper met de pen en natuurlijk ook de liefhebbers van roofvissen en streetfishing kunnen hier hun hart ophalen.

Molen- en hengelreparaties

Maar het grote genot van deze winkel zit in de schijnbaar oneindige voorraad kleinmateriaal op alle gebied. Voor molen- en hengelreparaties kunt u ook terecht bij Handy Fish. En uiteraard kunt u van maandag tot en met zaterdag voor vele soorten voer en aas langs komen.

De koffie staat altijd klaar

Kinderen die vissen komen graag in de winkel omdat er voor de kleine beurs hele leuke spullen te koop zijn. Service staat hoog in het vaandel en u wordt geholpen om het materiaal goed te gebruiken. De koffie staat altijd klaar en u zult verbaasd zijn over de visvrienden die u zult aantreffen bij de koffietafel en hoe leerzaam dat kan zijn.

Basis informatie en openingstijden

Informatie over de winkel en evenementen kunt u vinden op de website www.handyfish.nl ,maar u kunt natuurlijk ook even bellen 072-5336961.

Promoten van de hengelsport

Hengelsport en recreatie

Gezien het succes op de open dagen in 2017 op een aantal Droomparken hebben we ons nader bezonnen op de mogelijkheden die wij zagen om de hengelsport te promoten. En wat is er nu heerlijker om in een mooie omgeving te genieten van alle rust aan de waterkant en er verzekerd van te zijn, dat er naast de hengelsport aan alle wensen van de bezoekers van het park kan worden voldaan op het gebied van recreatie, eten, drinken, sport en spel, relaxen, vergaderen.

Pilot Droompark Bad Hoophuizen

In overleg met Droomparken is het park Bad Hoophuizen in Hulshorst uitgekozen als pilot voor het ontwikkelen van onze activiteiten. Het park is prachtig gelegen aan het Veluwemeer en in 2018 starten wij met het mogelijk maken van compleet verzorgde accommodaties op dit park. Er valt een keuze te maken uit accommodaties tot 16 personen. De klant staat hierbij centraal en kan zelf het pakket samenstellen dat volledig op zijn wensen is afgestemd.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 06-51098802 of een mail sturen naar info@promotieservicehengelsport.nl met uw adresgegevens en telefoonnummer waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

over ons placeholder foto

Wilt u ook een onvergetelijk feest met uw bedrijf of familie?